Lokopiknik

Idén is várja látogatóit megújult programmal a LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban. Az Európai Kerti Vasutak Találkozója most új köntösben, immár 17. alkalommal varázsol igazi családi szórakozást a szeptember 23-24-i hétvégén színes programokkal, koncertekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.

Időpont: 2023. szeptember 23-24.

Nyitva tartás: 10:00 – 18:00

Színpadi programok:

SZOMBATVASÁRNAP
11:00 LIBAVONAT ZENEKAR11:00 LIBAVONAT ZENEKAR
13:00 ÁKOM-BÁKOM BÁBCSOPORT:
’Az aranyszóló pintyőke’
13:00 ÁKOM-BÁKOM BÁBCSOPORT:
’Az aranyos tarajos kiskakas’

Egyéb programok:

  • Hazai és külföldi modellvasút és terepasztalok megtekintése az Orient-csarnokban. Többek között egy 70 méteres terepasztal, mozdonyok és hajtányok is sorakoznak majd.
  • Északerdő Zrt. közreműködésében mindkét napon kisvonat szimulátorral, illetve egy kis kerti vasút pályával találkozhatnak az érdeklődők.
  • Szombaton a Közlekedési Múzeum közreműködésében, a ’Dobd fel a bringád!’ elnevezésű program keretében a családok érdekes információkat kaphatnak a kerékpárok szereléséről, működéséről, és játékos alkotás formájában készíthetnek egyedi láthatósági matricát vagy akár kerékpárdíszeket is.
  • A Kispöfögők színezőkkel, foglalkoztatókkal, kirakósokkal, ügyességi játékokkal és természetesen mesekönyvekkel készülnek!
  • A bejáratnál mindenki kedvenc jégkréme: az Ice n’ Go lesz a felelős a hűs nyalánkságokért.
  • Szombaton és vasárnap elérhető Kandó-kiállítás. 10:00-16:00 között kétóránként induló tárlatvezetéssel, Bíró Norbert vasúti muzeológus kalauzolásával.
  • Ninja versenypálya interaktív játszótér és Óriás kalózhajó.
  • Arcfestés, csillámtetoválás és kézműves foglalkozások.

Bővebb infó

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .