Jegyvásárlás a Vonatinfó alkalmazásban

November 10-én, pénteken teszt jelleggel elindul a a MÁV Csoport „Vonatinfó” mobilalkalmazásában is a jegyvásárlási lehetőség. Eddig csak a webes felületen lehetett megvásárolni a jegyeket, amit aztán otthon kinyomtathattunk, vagy jegyautomatából kikérhettük. Mostantól viszont akár az alkalmazásban is megvásárolhatjuk a jegyeket, és azokat később, offline módban is megmutathatjuk a jegyellenőrnek.

Az első időszakban 1000 önkéntessel zajlik a teszt, melyre jelentkezőket várnak. A tesztre a https://play.google.com/apps/testing/hu.mavszk.vonatinfo linken lehet jelentkezni, ami elérhető az alkalmazáson keresztül is az Értékelés/Program értékelés menüpontban is. Ez után válik lehetővé a frissítés letöltése, ami már tartalmazza a jegyvásárlást is.

Tudni kell, hogy a jegy névre szóló (név, születési dátumot figyelnek,) és a regisztráció nem átjárható a vonatinfó és az e-ticket rendszer között, a jegyek csak az eredetileg vásárolt rendszerben lesznek megtalálhatóak. A jegyeket legkésőbb a vonat indulása előtt 1 órával lehet visszaváltani.

Forrás: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/jegyvasarlas-vonatinfo-mobilapplikacion

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .