Új Flirtök

DSC_0427A MÁV-Start beszámolója szerint elindul a korábban megrendelt 42 darabos széria első két készre szerelt Stadler Filrt motorvonata a svájci gyárból. (A MÁV és a GySEV együtt írt ki pályázatot motorvonatok beszerzésére, melyet a svájci Stadler nyert meg.) A két összekapcsolt szerelvényt egy mozdony vontatja a közel 1000km-es úton. A szerelvény várhatóan pénteken érkezik meg a fővárosba. Ezek után veszi majd kezdetét az ilyenkor szokásos futópróba.

Az új járművek a jelenlegi tervek szerint a Budapest–Székesfehérvár, Budapest–Pusztaszabolcs, Budapest–Szob, Budapest–Veresegyház–Vác és Budapest–Cegléd–Szolnok és villamosítás után a Budapest–Esztergom vonalakon közlekednek majd. A szerelvények akadálymentesítettek, maximális sebességük 160km/h. A fedélzeten Wi-Fi valamint hálózati adapter is elérhető lesz, így mobilok és laptopok töltése is lehetségessé válik.

Vajon ki fog kijönni modellben elsőként ezzel a festési variációval? Valamelyik magyar kis szériás gyártó, vagy a nagy szériás gyártó, a Liliput, akiktől jelenleg is elérhető a magyar változat.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .